De najaar bijeenkomst van JOOP, Jonge Ondernemers vereniging Putten vond afgelopen donderdag plaats in restaurant T-Rex in Putten. Niet alleen leden van de jonge ondernemersvereniging waren aanwezig, tijdens deze bijeenkomst waren ook een aantal leden van zustervereniging Jonge Ondernemers Ermelo aanwezig.

De avond startte met het voorstellen van nieuwste leden, JOOP heeft de afgelopen periode een behoorlijke groei doorgemaakt en heeft tal van nieuwe leden welkom kunnen heten, die aan het begin van de avond werden gepresenteerd.

De in totaal (50) aanwezige ondernemers werden daarna getrakteerd op een workshop over de ´Belbin teamrollen´ van coach en trainer Wilfred Stegehuis, van Stegehuis & partners. Dit keer niet ‘Hoe heurt het ’ .. maar ‘Waar hoor je’, ofwel ‘Zit je je plek in een team en wat is jouw rol daarin?’.

Coach Wilfred helpt bedrijven bij het samenstellen van hun teams en coacht ondernemers maar ook medewerkers. “Teveel mensen met dezelfde rol in een team is wel gezellig, maar niet productief. Je moet diversiteit hebben” zegt hij. Wilfred hanteert een wetenschappelijk onderbouwd model om teams samen te stellen met de juiste mensen en laat mensen zien hoe je naar de juiste mensen voor jouw team op zoek kunt gaan.

Na de workshop werd door voorzitter Gerlof Weller een cheque uitgereikt aan een goed doel, ter waarde van 1250 EUR. Dit jaar werd dit mooie bedrag gedoneerd aan Cornelis Klomp van Het Hart van Putten, inloophuis ´t Hart van Putten, gelegen aan de Molenweg 2 . Het Hart van Putten is een ontmoetingsplek voor mensen en is bedoeld om eenzaamheid tegen te gaan. Het Hart van Putten wordt geheel gerund door vrijwilligers en organiseert veel activiteiten.

Als afsluiter maakte nieuw lid Gieta Arendsen van Home Supply (zelfstandig en eigentijds makelaar en fotograaf) een zakelijke portretfoto van alle aanwezigen. De avond werd afgesloten met de traditionele netwerkborrel. JOOP kijkt terug op een geslaagd evenement!

Indien u als jonge Puttense ondernemer lid wilt worden van JOOP, neem dan een kijkje op de site www.joopputten.nl of kom een keer vrijblijvend langs op een van de bijeenkomsten van JOOP!