Dit jaar hebben wij een ontspannen uitje georganiseerd naar Amsterdam. Wij hebben genoten van een Floating & Walking Diner. Een 3-gangen diner in diverse restaurants in Amsterdam. Aan boord van een luxe salonboot kregen wij een mooie vaart door de grachten. Tijdens dit 4 uur durend programma, hebben wij bij diverse restaurants gegeten aan de grachten van Amsterdam.

Aan boord konden wij genieten van een lekker drankje en natuurlijk het uitzicht over het de grachten. Onze gids vertelde alle leuke weetjes, anekdotes en mooie verhalen over het oude Amsterdam. Na ongeveer 45 minuten varen, meerden wij aan om aan wal het voorgerecht te nuttigen. Uiteraard werd onze groep begeleidt door een gids die onderweg de mooie plekjes van Amsterdam liet zien.

Na het voorgerecht stapten wij weer aan boord om naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht te varen. De restaurants lagen zowel in de Jordaan als in het oude centrum. Na 3 gangen genoten wij van Amsterdam in de avond, met haar verlichte bruggen, mooie grachten en sfeervolle grachtenpanden.