Sint- en kerstborrel 2023

We hebben op donderdag 7 december 2023 een geslaagde Sint- en Kerstborrel gehad bij Terra Nova.

De avond ging van start met een heerlijk glaasje bubbels van Harma Regelt Het Wel. Het was haar laatste avond bij JOOP in verband met de geplande emigratie naar Zweden. We wensen haar en haar familie natuurlijk het allerbeste toe. Na de bubbels was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. En wel met een sportieve activiteit: midgetgolfen. Spoileralert: ieder zijn vak. Waar de één subtiel en succesvol te werk ging had de ander moeite om de stok überhaupt vast te houden. Excuus; de golfclub natuurlijk 😉

Tristan Mooij en Jan van de Horst; bedankt!

Al die sportiviteit mocht natuurlijk beloond worden. We hebben genoten van een heerlijk buffet van Terra Nova. Voorafgaand aan het buffet hebben we aftredend voorzitter Tristan Mooij in het zonnetje gezet. Ook Jan van de Horst mocht rekenen op een staande ovatie, want ook hij mocht na jaren trouwe dienst als bestuurslid het stokje overdragen. Joanna de Vries en Angela Timmer zijn verwelkomd als nieuwe bestuursleden.

Als kers op de taart hebben we de avond afgesloten met een gezellige borrel in het centrum van Putten. De Hertogh mocht een groot gedeelte van de groep verwelkomen voor een gezellige afsluiter. Iedereen bedankt voor zijn of haar toekomst. Graag tot de volgende keer!

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven