Over Joop

In 2003 is Joop opgericht met als doel om jonge ondernemers in contact te brengen met elkaar. Inmiddels heeft Joop ruim 50 leden. Regelmatig komen de leden bijeen om interessante bijeenkomsten bij te wonen, waar uiteenlopende onderwerpen de revue passeren.
Eens per jaar wordt er een bedrijfsbezoek georganiseerd en een uitje. Een uitermate geschikte gelegenheid om je collega-ondernemers te ontmoeten!

Als ondernemer in Putten kan het waardevol zijn om kennis te delen met andere ondernemers. Of je nu zelf een onderneming gestart bent of een bestaande onderneming voortzet, het kost je elke dag veel tijd en energie. Het is prettig om op gezette tijden je ervaringen en vragen te delen met collega ondernemers. Ontspanning en bezig zijn met werken zijn niet altijd uitersten. In informele sfeer van gedachten wisselen en op het zelfde moment je netwerk uitbreiden is iets waar veel ondernemers naar op zoek zijn.

De doelstelling van Joop is om in een gezellige, vertouwde sfeer een band met elkaar te onderhouden en daarnaast door middel van reguliere en bijzondere bijeenkomsten aan een succesvol ondernemerschap te bouwen.

Bestuur

Het bestuur van Joop bestaat uit:

Gijs-Hendrik Gijsbertsen – Voorzitter
Joanna de Vries – Secretaris
Gerco Franken – Penningmeester
Oscar van Baten – Algemeen bestuurslid
Angela Timmer – Algemeen bestuurslid

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven